Συλλογική Κουζίνα

Συλλογική Κουζίνα

Μετράμε ήδη τρία χρόνια όπου μερικές Κυριακές, το Φθινόπωρο και την Άνοιξη, μαζευόμαστε στις Μουριές στο Κέντρο της Γης, σε έναν χώρο μαγικό με χαμόγελα και καλή διάθεση! Σε έναν χώρο ανοιχτό για όποιον θέλει να βγει από το σπίτι του τη Κυριακή και να πάει μία βόλτα που θα γεμίσει τη καρδιά του.

Η Κυριακή στη Γη όμως, είναι κάτι παραπάνω από μία χαρούμενη γιορτή με παιδιά που παίζουν και διαλογισμό στο λαχανόκηπο, βόλτες με αλογάκια και ωραίες μουσικές για οικογένειες και φίλους που συναντιούνται.

Είναι μία πρόταση για να αρχίσουμε να τρεφόμαστε διαφορετικά! Το φαγητό όταν το μοιράζεσαι είναι πάντα πιο νόστιμο και η πιο αγαπημένη στιγμή στην ελληνική παράδοση είναι το Κυριακάτικο τραπέζι. Η καρδιά της Κυριακής στη Γη είναι η Συλλογική Κουζίνα της! Το ρυθμό δίνει η Foodblogger Twominutes Angie και οι υπέροχοι εθελοντές: η Βάνα (βρίσκεται μαζί μας από τη πρώτη στιγμή), ο Μενέλαος, η Δήμητρα, η Γιολάντα, η Αγγελική κι όλοι όσοι μαζεύονται κάθε Κυριακή γύρω από το μεγάλο πάγκο με τις φουφούδες και δημιουργούν συνταγές με βάση το δεκάλογο της Συλλογική Κουζίνας:

dekalogos